Best seller

ApicolScience – remedii apicole si cosmetice romanesti !

 ApicolScience – remedii apicole si cosmetice romanesti

Natura are un dar aparte de a ne uimi!

STIATI CA: Pentru a putea culege nectarul necesar obținerii unui kilogram de miere, albinele ating florile de aproximativ 4 milioane de ori. Dacă te-ai întrebat vreodată de ce ALBINELE produc miere, răspunsul este ca MIEREA reprezintă proviziile lor pentru iarnă. Din fericire pentru noi, albinele generează o cantitate dublă sau triplă față de necesarul lor, astfel că ne putem bucura și noi de acest deliciu sănătos si gustos!

Mierea, alături de diverse organisme vegetale și extracte din plante, sta la baza dezvoltării si producerii remediilor apicole și produselor cosmetice naturale,perfecte pentru sanatatea si bucuria din viata TA!

Fie că este vorba despre tratarea diverselor afecțiuni ale organismului, despre întărirea imunității sau menținerea fermității pielii si redarea frumusetii naturale, produsele apicole au numeroase beneficii, contribuind la sănătatea și frumusețea noastră!

ApicolScience ofera o gama variata si complexa de produse de top, benefice pentru sanantatea fiecaruia dintre noi!

Sinergia dintre ingredientele naturale folosite și știință reunește produsele ApicolScience, o gamă românească ce pune în valoare munca albinelor.

Utilizând materie primă de calitate premium și miere provenită din agricultura ecologică, specialiștii ApicolScience au dezvoltat rețete inovatoare, cu scop terapeutic. 

Astăzi, suntem norocoși să beneficiem de miere nu doar din punct de vedere alimentar, cât și din punct de vedere al proprietăților sale.

În plus, avem ocazia să testăm și sortimente de miere mai puțin comune, cum ar:

  • mierea Albastră: un tonic fizic și mental;
  • mierea Roșie: un ajutor în menținerea echilibrului emoțional;
  • mierea Fertilitate femei: un adjuvant în stările asociate ciclului menstrual sau menopauzei;
  • mierea Anti-stres plus: susține funcționarea sistemului nervos și bunăstarea mentală;
  • mierea Masculin ultra: benefic în cazul afecțiunilor masculine.

În ce sezon este util să consumăm produse apicole?

Poți opta pentru produsele apicole în tot timpul anului, în funcție de semnele pe care ți le indică organismul și de sezon.

În anotimpul rece, corpul uman este expus la diverși factori externi, astfel că uneori are nevoie de un mic imbold pentru a funcționa în condiții optime.

Gama ApicolScience include și produse cu rol în întărirea sistemului imunitar sau ameliorarea stărilor de gripă ori răceală:

  • Răsfăț natural cu cosmeticele ApicolScienceDorința de a mări portofoliul de produse și de a oferi tot ce este mai bun, a dus la crearea cremelor cu miere de Manuka. Recunoscută pentru proprietățile sale antimicrobiene, antioxidante și antiinflamtorii, mierea de Manuka este de neprețuit ca ingredient. Rezultatul? Cosmeticele ApicolScience pentru ten și corp, ce subliniază frumusețea naturală a doamnelor și domnișoarelor.

    Doar în luna octombrie, beneficiezi de prețuri speciale la toată gama ApicolScience! Descoperă care sunt produsele și cosmeticele care ți se potrivesc și comandă-le cu până la 27% REDUCERE!

  • DESCOPERA OFERA AICI!
Ce pare ai despre acest articol?

Scrie parerea ta

BioFit.ro
Logo
Enable registration in settings - general
Comparati produse
  • Total (0)
Compara