Cine suntem si care este scopul BioFit

Adresa site-ului nostru web este: https://biofit.ro si nu suntem un magazin online. Suntem un portal de informare cu privire la consumul de produse cat mai naturale, curate si cat mai putin procesate.

Ce date cu caracter personal colectăm și de ce le colectăm

Atunci când vizitatorii isi spun parerea despre un produs pe care noi il promovam, sau despre unu articol pe care noi il publicam, se colecteaza in mod automat, datele afișate în formularul de comentarii, precum și adresa IP a vizitatorului și versiunea de browser a utilizatorului. Facem asta pentru a filtra mai usor spamul.

Un șir anonimizat creat de la adresa dvs. de e-mail (denumit și hash) poate fi furnizat serviciului Gravatar pentru a vedea dacă îl utilizați. Politica de confidențialitate a serviciului Gravatar este disponibilă aici: https://automattic.com/privacy/. După aprobarea comentariului tău, poza ta de profil este vizibilă publicului în contextul comentariului tău.

Conținut încorporat de pe alte site-uri web

Articolele de pe acest site pot include conținut încorporat (de exemplu, videoclipuri, imagini, articole etc.). Conținutul încorporat de pe alte site-uri web se comportă exact ca și cum vizitatorul ar fi vizitat celălalt site.

Aceste site-uri web pot să colecteze date despre dvs., să utilizeze cookie-uri, să includă urmărirea suplimentară a terților și să monitorizeze interacțiunea dvs. cu acel conținut încorporat, inclusiv urmărirea interacțiunii dvs. cu conținutul încorporat, dacă aveți un cont și sunteți conectat la site-ul respectiv.

Google Analytics, ProfitShare, 2Performant

Dacă lăsați un comentariu, comentariul și metadatele sale sunt păstrate la nesfârșit. Astfel putem recunoaște și aproba orice comentarii viitoare în mod automat în loc să le păstrăm într-o coadă de moderație.

De asemenea, folosim urmatoarele platforme pentru a intelege mai bine cu ce anume rezoneaza vizitatorii nostri, pentru o mai bune promovare a produselor si pentru noi metode de interactionare cu publicul interesat de produsele naturale si de asemenea pentru monetizarea site-ului:

  • Google Analytics
  • Profitshare
  • 2Performant
  • Facebook
  • Youtube
  • Twitter

Ce drepturi aveți asupra datelor dvs.

Dacă aveți un cont pe acest site sau ați lăsat comentarii, puteți solicita să primiți un fișier exportat cu datele personale pe care le deținem despre dvs., inclusiv orice date pe care ni le-ați furnizat. De asemenea, puteți solicita să ștergem orice date cu caracter personal pe care le deținem despre dvs. Aceasta nu include date pe care suntem obligați să le păstrăm în scopuri administrative, legale sau de securitate.

Confidentialitate si GDPR

BioFit.ro nu salveaza date cu caracter personal fara aprobarea in prealabil a vizitatorilor. In cazul in care considerati ca ne-ati oferit date cu caracter personal si doriti sa verificati, oricand puteti sa ne contactati si va asiguram ca vom coopera si va vom oferi explicatiile necesare.

Calitatea produselor si a informatiilor promovate

Biofit.ro este un portal de informare si promovare. Din pacate, nu putem sa garantam nivelul de calitate a produselor pe care noi le promovam. Intr-adevar, incercam pe cat posibil sa testam produsele in prealabil insa deoarece Biofit.ro nu este producatorul si nici furnizorul direct al acelor produse, nu putem sa va garantam calitatea produselor si nici nu ne asumam nici o responsabilitate in ceea ce priveste consumul acelor produse de catre vizitatorii nostri.

Articolele pe care le publicam, sunt scrise de catre jurnalisti ce verifica informatia din mai multe surse. Cu toate acestea, oricand se pot strecura erori de interpretare, de aceea, nu ne asumam responsabilitatea asupra eventualelor neplaceri cauzate in urma citiri articolelor pe care le publicam.

Biofit.ro este un portal de informare ce monetizeaza informatia prin promovarea de produse de la terti. Acest lucru inseamna ca noi, vom promova produse ce sunt comercializate de catre alte site-uri, iar vizitatorii BioFit.ro vor comanda si consuma produse comercializate de catre acea respectiva terta parte. De aceea, BioFit nu isi asuma nici o responsabilitate cu privire la serviciile de livrare, calitatea produselor sau a eventualelor neplaceri ce pot sa apara in procesul de comanda.

Contact si intrebari suplimentare

Suntem disponibili 24/7 la adresa de e-mail office [@] biofit.ro sau pe unul din canalele de social media. Fara nici o ezitare, in caz de orice neplacere intampinata, vom face tot posibiliul sa comunicam, colaboram pentru a gasi o solutie.

BioFit.ro
Logo
Enable registration in settings - general
Comparati produse
  • Total (0)
Compara